söndag 26 april 2009

strålande dag

Ja det har det verkligen varit idag, tack vare men älskling. Bönan vaknade vid 8:a tiden och då tog P henne och gav henne lite mat (har pumpat varje natt för att få upp mängden mat och kunna frysa in så det går att smita undan då och då.. ;) ) sen studsade jag i säng igen, sov till kl 11.. Helt underbart!ä
Kastade mig i en dusch, matade bönan å sen åkte vi till jakan där vi träffade AKA och åt lunch och fikade. Supermysigt att få träffas å fika igen, å förhoppninsvis slipper vi alla basilusker.
K har varit sjuk men inte hostat på ett par dagar så vi har bestämt att hon är frisk.
Vi fick dessutom se K vaken.. ;) K har när vi träffats tidigare bara sovit, som en gris, hela tiden. Medans bönan varit klarvaken. Denna gången var det tvärt om. Bönan sov (mycket för att vara henne) och K var vaken å kikade runt.
Efter vi lämnat AKA så gick vi till Lindex å råååååååkade shoppa lite kläder till bönan. Japp hon saknade en massa kläder. *harkel*
Shoppade pyjamaspåsarna. Så skönt att slippa alla tryckknappar när man ska byta, bara knyta upp påsen och byta. Köpte ett par stycken såna. Hade jag vetat att dom var så smidiga hade jag inte köpt dom andra plaggen. :-)

Köpte ett par bodys också. Hittade giraffbodyn i turkost, var ju bara tvungen att ha den. Fick en rosa i 62 av nille och elsie när dom var här förra söndagen, kalastrevligt var det (fick även en bok och mysdress set från lindex, rosa bamsesetet, skitsöta) och vi har den rosa i strl 56...
Köpte även lite braiga utan krusidullerbodys, billiga så man kan byta vid ev olyckor + att dom strechar en hel del som dom håller lite längre i storleken. För nu börjar 56orna bli lite korta.
Så nu går vi snart över på 62, å neeeeeeeej vad tråkigt att lindex har så mycket fina bodys även i den storleken..*flinar*
Älskar lindex kläder. Så roliga.

Efter shoppingen satt vi i solen en stund och njöt.

När vi kom hem så matade jag bönan, vi grejsade lite räkningar, (lattjo när P har varit pappaledig och fk inte betalt ut några pengar än + att barnbidraget blev sent), sen tog P bönan å tittade på film å jag fick pyssla en massa.. Sen har vi gosat framför tv:n, käkat lite våfflor och snart ska man tippa ner sig i sängen.
Bönan har haft en kalasdag, ingen magknip, sovit och ätit som en pärla och jollrat och duttat å knappt vrålat en enda gång (ja maten var lite långsam en stund men annars så).
Så underbart.
Tror att det kan ha nått att göra med att hon ätit rejält när hon käkat å inte småslaskat som hon brukar. I morse tryckte P i henne 100 ml så hon blev proppmätt å sen har hon ätit sig rejält mätt varje gång jag matat henne, vilket gjort att hon inte ätit 1 gång i timmen utan var 3:e-4:e istället. .. Ska testa imorgon också å se om det blir samma resultat, skulle vara så skönt om det stabiliserat sig. Vi alla mår ju b ättre så.

Eller så har hon bara stabiliserat sig utan krusiduller, fast pappa har ju varit hemma hela dagen och gosat med henne å då är hon supernöjd. Pappas tjej på hög nivå.


Nä ni ska jag se om jag kan få pyssla klart.

kramis påer

//Pf

1 kommentar:

  1. Visst är det lustigt hur mycket saker man bara "måste" ha. Pinsamt nog är det inte lika mycket måste ha till sonen som det är till dottern. Det finns ju så mycket söta kläder att man dör!!!

    SvaraRadera