onsdag 5 oktober 2011

förlåt

Men jag har inte tid med bloggen egentligen.. Tiden springer ifrån mig å innan man vet ordet av har en ny vecka viftat förbi.

Myran har ju blivit 7 månader så dags för en ny gillarlista

M gillar att åka vagn (ej dubbelvagnen). M gillar att klappa kissen och att leka med E. M gillar sin egen röst och att bonka på saker.

M gillar inte ljudet av lego. Då gråter hon. Att bli blöt, hon hatar fortfarande att bada eller ens doppa fötterna

M äter, välling gröt, ellas smakisar och ersättning. Nu äter hon lunch= en hel påse smakis + lite frukt, kvällis= en portion gröt med frukt i och sen lite mixat därimellan. PÅ morgonen blir det välling med alla mediciner i, Nya medicinen är lactulos för att hon ska kunna producera ;) Majskrokar är också en favorit

M kan, "prata" om man säger da da till till henne så svarar hon direkt å så kan man hålla på. Hon har förfinat klappa händerna och övat massor på pincettgrepet sen sist. Ánnars ligger mycket i startgroparna (som komma upp i kryp-stående, sätta sig upp själv och lite mer "prat")

M har fått två tänder, har börjat plana ut sin viktkurva och har en massa bus och prat som ska ut :) har storlek 86 på de flesta kläderna. Har blivit 76cm och 13.2 kg på 4 vevckor.

M sover fortfarande lika illa

Ms favoritleksak är det mesta man kan bånka med eller pilla på eller dra i. Hon har ingen specifik favoritleksak men älskar tyvärr att leka med E´s giraffnalle "raffe" som råkar ingå i hennes gosehög så hon jublar inte. ;)

M är oftast en glad skit, mammig men gosig. Lite blyg men när det släppt så bjuder hon på sitt fiiiina leende och charmar de flesta med sina ögon och charm. M är hårig... ja på huvudet ;) Ljusbrunt rakt hår och ganska mycket av det :)

E gillar att vara på dagis. Hon älskar sitt dagis och frågar varje morgon om hon ska få gå till dagis. E gillar att prata med sin älskade mormor i telefon , men även pappa går bra ;)
E gillar att gosa med kisse och att titta på film. Favoriten är pingu och nicke nyfiken.
E älskar att åka buss och tåg, å stora lyckan är när vi åker till pappas jobb på fredagar. Hon är superduktig och sitter snällt i vagnen och inget tjat å gnat å gnäll. Trots att det tar över en timme med buss å tåg.

E gillar inte att dela med sig av sin goseraff. Hon gillar inte heller att vara tvungen att hålla i handen eller vagnen när man går på vägen, men är oftast jätteduktig å gör det iaf.

E sover för det mesta gott, men är förkyld å då hostar hon fruktansvärt hela nätterna vilket resulterar i att nappen försvinner ibland. ANnars så rör hon sig mycket i sömnen så ibland får man lägga henne till rätta igen.

E äter det mesta, hon äter duktigt på dagis och favoriten är pommes, fiskbullar, broccoli och kyckling.

E kan prata långa korrekta meningar, kan gunga "stor gunga" och gunga den i sidled själv.

E´s favoritleksak är nog briovovven och nya lekhuset från play2learn. Annars älskar hon att gunga.

E har massor av energi och är aldrig stilla en längre stund.

E är omtyckt på sitt dagis och vi får ständigt höra om hennes glada humör, gosiga kramar och fina lockar


Så... nu ska vi gå till dagis

1 kommentar:

  1. Verkar onekligen som ni har det bra om än många järn i elden ;-) Kul med liten uppdatering iaf!
    Ta hand om er!
    Kram Helen och Nova

    SvaraRadera