fredag 5 september 2008

se där ja...

Ja ha då var det snart helg igen då. =D

Ska storstäda och tvätta i helgen så denna helg kan få bli kort om den vill..*bläar*
Fast imorgon ska jag hålla en extra lite tumme med tanken riktad mot vallentuna (tror jag det var) och en lite dam som ska trava. *fnissar*
Hejjar för fulla muggar på er!

Babyland ringde i morse och sa att vagnen var klar för hämtning... Ehhhhhh sa jag... Vi har ju till den 26 nov att hämta den. Ja sa han men vi ställer i ordning det iallafall.
Tja lät ju bra. Fast den kommer att stå kvar till i november iallafall. Har svårt om platsen som det är.
Alla rummen ska ju möbleras om (sovrummet ska bli hobbyrum, P´s hobbyrum ska bli barnrum och mitt hobbyrum ska bli sovrum) sen måste 2 akvarium avveklas då vi måste få in en garderobsavdelning i hallen, och där står vårat ena akvarium som är 2 meter långt. Det akvariumet ska in i vardagsrummet som också måste möbleras om. Mellantanken som redan står i vardagsrummet måste säljas, likaså lilla tanken som också står i vardagsrummet. Fast den lilla burken (230liter) ska till mamma.. Fast vi har ett problem. Vi vet inte riktigt vilka fiskar vi ska spara, dom som går i stora tanken nu (stoooooora hungriga fiskar) eller alla malar och småfisk som går i mellantanken (inrett akvarium men mycket växter och rötter)..*bläääar* inte så kul men vad gör man.... Akvarium i barnrummet kanske vore nått? *fnissar*

Sen har vi nästa svåra problem. Mr Kanin.... =( Får inte in honom någonstans med den buren. *suckar* så Bambino måste nog dessvärre flytta. Känns så hemskt för han är ju världen sötaste gullegris, snällare kanin får man leta efter, och sötare. Hans öron är inte helt överrens om hur dom ska vara, ena ligger ner, andra står lite som det behagar. Hans pannlugg är sååå charmig och hans skägg..*fnissar* Helt stilla i famnen och har aldrig någonsin bitit eller varit surkartig.
Fast vem vill ha honom liksom, en kaninhane som är 1½ år gammal och behöver tid att vänja sig vid barn (han blir rädd, springer och gömmer sig om det inte är bara jag, förra ägaren hade en unge som förmodligen för göra lite som hon ville) men när m an håller honom så är han världens snällaste å låter sig gärna klappas.
Näe.. Blir nog svårt att hitta ett bra hem åt honom tyvärr. =( =( =(
*suck*

De få chillorna som är kvar får vara kvar., eftersom deras burar bygger på höjden och som bambinos bur som är gigantisk i bottenplattan i jämförelse.

Aja.. får väl lösa sig.. Kanske kan övertala gubben att få ta över lilla klädskrubben och göra djurrum av det. *japp drömma får man ju göra iallafall^*

*fnissar*


nä nu ska skissa hobbyrum..

Puss på er därut.

//Pf

ps.. det går alldeles utmärkt att skriva i GB även om man inte har inloggning till blogspot, har tagit bort låset

;)

2 kommentarer:

  1. Städa... men kära nån du är ju gravid! Passa på att mjölka detta faktum för sen när barnet är ute är det ingen som passar upp på en längre hahahahaha. Såg att badanka fått en pojke och jag satt och dreglade och tänkte: jag vill också ha en bebis och just då hördes våran tremånaders kille tjuta nerifrån köket (fniss). Man är väl helt tossig när det gäller smått.

    SvaraRadera
  2. Har du problem med ytan Purex:en?
    Säg till Ff att han skänker några basar till mig.
    Å se till att ninen får ett trevligt hem!
    // Klopper

    SvaraRadera