söndag 20 februari 2011

kära anonym

det förra inlägget hade annan titel såg du väl?


BF +2

Å för att underlätta för folk som anonym så tja bara att läsa gamla inlägg om det inte redan gjorts. För läget är precis som förut fast lite mer över tiden bara.

Å ni som aldrig varit gravida eller haft LJUUUUVLIGA graviditeter.. Kommentarer undanbedes fram tills min förlossning är avklarad.
För sen kommer jag förmodligen skriva om hur enkelt det var denna gången också å då kommer det väl muttras om sånt också. :D

Men det bjuuuuuuuder jag på.

Om det nu är så boring att läsa min gnäll.... läs inte.. :D

Er andra som står ut denna period..

Puss på er.. *fnissar*

Igår var vi till min farbror med fru på en blixtvisit å fikade. Alltid lika najs, förstår inte att det ska vara så svårt att träffas oftare än vi gör. Ursnygg köksgolv hade dom lag t också, vill med ha.
Olika nyanser ljust trä. Ursnygg. Har kikat lite golv som kan passa att dra kök + vardagsrum. Parketten i vardagsrummet är SLUT och tja.. vitt golv i köket är väl sådääääär praktiskt.. Nä inte så farligt dyrt heller. Men det blir inte detta året, eller förmodligen nästa heller.. ;) Känns lite onödigt att lägga nytt golv när man har små marodörer som tappar saker osv. Bättre att dom tappar det på det golvet man inte bryr sig ett skvatt om :)

Var iväg igår å köpte nya skor till E.. Så nu hoppas vi att dom är så bra som folk säger och att dom är värda pengarna.. Fy för att behöva köpa fodrade vinterpjucks nu. Finns inte direkt mycket att välja på. Efter att ha testat massor av olika stövlar så konstaterade vi att de enda som passade och som E inte brydde sig om att den satt på foten var en Vikingstövel.. Prissänkt hela 100 kr.. Woooohoooo sicket fynd... NOT:. :P Aja förhoppningsvis kan Myran ärva dom sen. :)
Fungerar den bra när det börjar slaska så får vi fundera på om det blir sån nästa år också. :)
´
Nästa vecka är en normal vecka igen.. P är frisk nog att jobba (äntligen) och E är frisk nog att vara på dagis. Ja förutsatt att magsjukan har lugnat ner sig där, annars får hon vara hemma å leka istället. För mer magsjuka behöver vi inte om vi kan undvika det.
Sen ska man väl försöka klämma in en fika med sötaste A + j .. :D För bäbis verkar inte ha bråttom så då får man passa på att mysa deras sällskap under tiden.

Å snart (ja en månad iaf) fyller E 2 år.. Jösses.. Ang... vart tog tiden vägen? Våra tjejor börjar bli stora :D


:D
//Pf.. en tråkig jäkel men glad ändå.. periodvis iaf

5 kommentarer:

  1. Här har duu en som förstår dig till hundra procent. Jag gick över med alla tre! Vid första graviditeten 11 dagar och då slutade det med tårar och att jag började packa undan alla saker, spjälsängen, kläder osv. Det kommer ju ändå ingen bebis typ. Men de är ute nu i alla, tack och lov! Lycka till! Jag har precis genomgått en stor bukplastik så de senaste veckorna har ägnats helt åt gördlar och värktabletter. Tidsfördriv på http://minnyakropp.blogspot.com

    SvaraRadera
  2. Å sötaste lambi vad kul.. ska genast läsa.: :D

    Jo inte så mycket att gå över tiden som är kruxet, snarare att kroppen är så slutkörd denna gången och jag kommer förmodligen behöva operera högerhanden efteråt.. men men..
    (å vi har inte ens skruvat ihop bäbis spjälsäng än.. eller köpt madrass..*hahaha*)
    ;)

    SvaraRadera
  3. Du menade inte mitt anonyma va? utan det under? jag var bara för lat för att ange namn å adress från mobilen :P

    Jag vet inte vart tiden tar vägen, den kommer och går och sen hjärtana föddes känns det som den flyger mer än går!!

    Puss på dig! och onsdag-söndag är väääldigt bra dagar att föda på *fniss*

    SvaraRadera
  4. nä att det var du raring på det inlägget förstod jag ;)

    japp jag vet men just nu känns det som 7 år till onsdag.. *bläar*

    SvaraRadera
  5. Åhh, det är snart dags juh! Jag har undrat och tänkt på dig. Hoppas att allt går bra, ut kommer bebisen tids nog, men fyyy katten vad drygt det är att vänta. Jag gick elva dagar över tiden och varje dag kändes som en vecka...minst.

    Nästa barn kommer, vare sig jag vill eller inte, med planerat kejsarsnitt i slutet på maj (jag har föreliggande moderkaka). Fördelen med det är ju att man vet exakt när det blir. Nackdelen...nej, det struntar vi i just nu.

    Stor kram!

    SvaraRadera