lördag 15 november 2008

jaha...

Ja så var bambinos hemma igen. Mattes busöra.
Shoppade lite åt honom på hemvägen, kom ju på att all pellets osv var borta.
Sicka skitmärken de säljer..*suckar* och det som är oki säljs i 25kg säckar. Det är lite stort för 1 kanin så då får man ju slänga nästan allt. Enda vettiga dom hade kostar en smula runt 100kr/kg, men är ett av det bästa på marknaden. Vilket torde innebära att det är "drygare". Köpte även godis (lösvikt som man kan blanda i 1-2 tks i pelletsen) godispinnar , hö och hus. Hmmm visade sig att vi bara hade burarna kvar..*lol* Inte ens vattenflaskorna fanns kvar (nolan slaktade 4 st på en vecka..*morr*)

Sen när vi kom hem och grejat så pajar lysrampen på akvariumet.. Jag GER fan upp nu alltså... På en normal ramp hade man bytt glimtändare å sett glad ut. På denna ramp så finns det ingen glimtändare så man måste köpa ny ramp. För 1100-1300 loppor... INTE vad vi behövde denna till jul. Ska hämta barnvagn, betala en del höga andra utgifter osv, men men. Det löser sig. Lysrampen måste vi ju ha, för naturligtvis är det våran väldigt inredda tank (massor av växter och ganska känsliga fiskar).....


Bajs...

Nä tur att man shoppat billiga saker på tradera så man inte behövde köpa allt sånt nytt. Då hade det varit jobbigt nu. Nu har vi nämligen en väldigt bra klädesbas i storlek 50-68 och saknar bara ytterplag i storlek 50 och 56... Vilket är HIMLA najs. =)

Synd bara att resten är kvar... *urg*

Aja ett par omgångar pengar kvar , enda som är ett måste innan förlossningen är en tvättmaskin. Resten kan man ju ta efter förlossningen om det skulle behövas. =) ^*tänk positivt mumlar*


så nu har jag gnällt klart för idag.
Ska ju eg inte klaga alls eftersom jag egentligen har allt jag behöver.. *puss på älskling*

Trevlig lördag

//Pf

1 kommentar:

  1. Tvättmaskin är guld värt när man har en liten bebis!
    Ska ni ha kvar kaninen förresten eller har ni hittat någon som kan ta honom? Hon måste ju ha varit smått galen som skulle ha en massa kaniner och kommer på att det är för mycket pälsvård. No shit Sherlock... Visste hon inte alls vad hon gav sig in på??

    SvaraRadera