fredag 19 december 2008

val....

Fick frågan på FL om jag valt vart jag vill föda...

Ehhh hallå... Inte hallen är något jag satsar på. Ursäkta men hur dåligt förbered ärjag egentligen..*skrattar* Har inte ens tänkt på olika alternativ, är ju låååååångt kvar till mars? Eh inte det alltså.
Om hjärnan checkade ut i v12 och inte visat sig sen dess är man ursäktad då? *lol*

Ks, sös eller danderyd... Tja skillnaden var? Förmodligen gigantisk men ändå. Vore kanske bra att kolla föreläsningarna men har inte känts så viktigt när det är så långt kvar. Å alla dessa val.
Danderydsmodellen lät ju trevlig men också som att dom är ganska fullhopade med patienter. KS är ju å andra sidan det också, men ligger närmare vilket känns ganska trevlig när det är dags. Men.... ehhh... är det verkligen bra att gravida ska ta sånhära beslut själva. Alltså jag har vissa dagar svårt att få på mig strumporna, ska jag verkligen besluta själv om vart jag ska kläcka och vilka bedövningar jag ska ha?!
Räcker det inte med ett bra ställe och mycket droger? *lol*

Alltså hur jämför man olika avdelningar för något man aldrig gjort? Nä skäms ge en så många alternativ. Allt annat är ju noga utskrivet svart på vitt vad man får och inte får göra.. Men vilka smärtstillande små roliga saker man vill ha, det får man minsann välja själv.


//Pf... stämplat ut fram till sommar tror jag

2 kommentarer:

  1. Vet du att jag bestämde inte någonting utan sa i stort sett bara att dom skulle ge mig allt knark dom hade så jag inte skulle ha så ont =D
    Jag packade väskan samma dag som jag ...i v 42 haha! Snacka om förnekelse där ;P Fast dom hann aldrig sätta igång mig för på kvällen där satt det igång och jag hade intensiiiva värkar i 25(!) timmar innan Max behafade titta ut. Det var inte förräns i 23e timmen som jag fick något som tog bort det värsta (Epiduralen...världens bästa grej!!!) haha =D

    Ha en härlig söndag!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. GOD JUL!!!!

    Kram
    Malin

    SvaraRadera